Tony Kjenner – CoHub

 

Jeg er Tony Kjenner og studerer Industriell økonomi og teknologiledelse på UiA, har tatt en bachelor i mekatronikk og har nå startet gründerhus i sentrum i Grimstad sammen med 2 dyktige og engasjerte  gründerspirer. Jeg regner nå studiet mitt som relevant innenfor organisasjonsutvikling og prosjektledelse samt innenfor business. Jeg tenkte aldri på tanke om å bli entreprenør før jeg ble bitt av grünerbasillen gjennom studentorganisasjonen Start UiA og nå sitter jeg her, med drømmer, ansvar og et fantastisk team her på CoHub og en ledelse i Start Norge som skal gjennomføre dette året i fantastisk stil.

 

Kort om tidligere organisasjonserfaring:

  •         Leder for linjeforening i mekatronikk i 2015
  •         Leder av Start UiA fra mars 2016 – november 2017.
  •         Gründer og daglig leder for CoHub.   

Samtidig har jeg jobbet meg opp teamledererfaring fra servicebransjen og turistnæringen .

Jeg er hele tiden på søken etter ny kunnskap og nye erfaringer som kan være med å utvikle meg videre, slik at jeg gjerne kan være med å dele min kunnskap med andre. Verden er nå i en fase der delingsøkonomi og delingskultur har et sterkt fokus, og dette er noe jeg setter veldig høyt. Vi skal lære av hverandre.

Jeg regner meg selv om en innovasjon- og teknologientusiast som digger å finne og teste ut nye for løsninger eller produkter. Drømmen om CoHub begynte i sommer gjennom et kurs jeg deltok på i Ålesund, som heter MIT REAP der vi hadde foreleser Bill Aulett fra Massachusetts Institute of Technology som foreleste og inspirerte. CoHub er et gründerhus som prøver å fokusere på coworking & event space, som skal fungere som et sentral møtepunkt for gründere, studneter og næringsliv for å skape synergier og vekst i lokal og regional næringsliv. Vi ønsker å skape en gründerkultur og engasjement i det lokale næringsvirksomheten her i Grimstad.

Som Start Norge leder jobber jeg for å fremme og skape unge gründere og innovatører blant studenter i hele Norge, og føler det passer veldig godt med det lokale gründerhuset og fokuset vi har her.

En av de litt mindre positive sidene om meg:

  • Bergenser

Keep calm and innovate!